مشاوره حقوقی رایگان - جابجا شدن جای پارکینگ در سند

با سلام. سال 97 خانه ای را طی مبایعه نامه با شماره پارکینگ 4 فروختم که آن موقع پایان کار و صورت جلسه تفکیکی نداشت. چون واحد 4 بودم شماره پارکینگ 4 را قید کردم. اما اکنون که سند تک برگ آن آماده انتقال به خریدار است، خریدار از تنظیم طفره میرود چون شماره پارکینگ در سند، 5 قید شده است و میگوید شماره 4 را میخواهم. ضمنا پارکینگ 4 طبق سند متعلق به واحد دیگری است. لطفا بگویید چگونه خریدار را راضی به تنظیم سند کنم؟ ضمنا آیا او میتواند از من ادعای خسارت کند یا خیر؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
سوال اول جواب مشخصی ندارد.
در مورد سوال دوم باید گفت که اگر شما در زمن مقرر با اسناد لازم در دفتر اسناد حضور داشته باشید نمی توانند خسارت بگیرند.