مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز جنسی

سلام خواهر زاده من پسر سیزده ساله هست که مورد سوء استفاده جنسی توسط پسر عمه هایش که یکی چهارده ساله و دیگری شانزده ساله هست قرار گرفته و در اول کار به او خود ارضایی را یاد دادن و بعد پسر عمه شانزده ساله در قبال جواب دادن به سئوال های جنسی او بهش تجاوز کرده ( بدون دخول ) و پسر عمه چهارده ساله اش هم بهش گفته چون اون پسر عمه ات تو را کرده باید به من هم بدهی و مجبور شده به او هم بدهد ( با دخول ) الان خواهر زادم نمیخواهد هیچ کسی با خبر بشه البته هر دو تای پسر عمه هایش سیگار هم می کشند و اون شانزده ساله ماری جوانا هم مصرف میکند پدرش هر هفته می بردش خونه پدر بزرگش که در اونجا هم بهش تجاوز کرده اند و معمولا پنجشنبه و جمعه هر هفته کل خواهر و برادر های شوهر خواهرم آنجا جمع میشوند الان به نظر تون باید چه کار کرد؟
1با توجه به این که چند ماه قبل این کار رو انجام دادن آیا شکایت کنیم به جایی میرسد یا خودمون به دلیل تهمت محکوم میشیم
2ایا برای خواهر زاده من هم حکمی صادر میشه و مجازاتی برایش دارد
3 با توجه به این که سن شون کم هست چه حکمی براشون صادر میشه