مشاوره حقوقی رایگان - تمکین و نفقه

سلام خدمت وکلای عزیز
بنده اخرای سال 96 ازدواج کردم یکسال تمام نامزد بودیم هرکدوم تو خونه پدری خود میموندیم بعد عروسی کردیم یک سال و نیم زیر یه سقف زندگی کردیم بدون هیچ مشکلی ولی بخاطر دخالت خانواده همسرم زنم برای مهمونی به خونه پدرش رفته الان 5ماهه به خونه مشترکش برنگشته چندین با خانواده و ریش سفید فرستادم حاضر به تمکین نشد بعدش احضاریه تمکین فرستادم جواب نداد رفتم دادخواست عدم تمکین دادم پرونده رفت شورا بازنیومد بدون اطلاع بنده خانوادش اومدن کلیه جهاز خودش و جهاز بنده رو بردن زنگ زدم 110اومد صورت جلسه کرد بخاطر اینکه خونه خالی بود خونه رو تحویل صاحب خونه دادم قاضی منو محکوم کرد الان بنده مجدد خونه بالا منطقه اجاره کردم و کل وسایل موردنیاز برای زندگی رو فراهم کردم چون تو رای خانومم نوشته اگه خونه مستقل و وسایل بگیره من حاضر به زندگی دارم الان من همه چیرو انجام دادم و چندروزه اعتراض تجدیدنظر دادم
دیروز ابلاغیه اومده زنم مطالبه نفقه کرده از روز عقدم و بنده اون پنج ماهه که ترک منزل کرده هرماه پول واریز کردم ایا شورای حل اختلاف برای نفقه و دادگاه تجدیدنظر چه حکمی صادر میکنن چون همه چیرو برای زندگی فراهم کردم
ممنون میشم راهنمایی دقیق کنین

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. پرینت مبالغ واریزی را به شورا ارائه نمایید تا محکوم به پرداخت نفقه ی ایامی که به حساب همسر خود وجوهی را واریز نموده اید نگردید.