مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک قولنامه ای به غیر

سلام. سال 83 طی قولنامه زمینی به متراژ 180 متر خریدم در سال 99 فهمیدم که زمینم را به سه نفر دیگه در تاریخ های 87 و 89 فروخته اند چیکار باید بکنم؟ شکایت کردم رای صادر شده که مشمول مرور زمان شده یعنی بیش از ده سال گذشته. یعنی حقم کلا از بین رفت؟

پاسخ ها :

فروش ملک قولنامه ای غیر فروش ملک قولنامه ای به غیر فروش ملک غیر ملک قولنامه ای مرور زمان