مشاوره حقوقی رایگان - شکایت حقوقی

با عرض سلام و احترام خدمت اساتید عزیز .
بنده میخواستم شکایت حقوقی نسبت به گرفتن خسارت وارده به ملک رو انجام بدم . که در صورت پیروزی به گرفتن خسارت ختم میشه سوال
ملک متعلق به چندین نفر که وراث میباشن هست منم هم جز ورثه هستم حال ایا بر فرض در صورت پیروزی در پرونده میتونم خسارت اون دسته از وراث که راضی هستن خسارت رو به من بدن و خودشون از گرفتنش صرفنظر کردن بگیرم یعنی دادگاه این رو برای من عملی میکنه یا فقط به میزان سهم خودم از ملک خسارت رو بهم پرداخت میکنه ...
توضیح اینکه هر کدام از ورثه بابت این صرف نظر و پرداختش به من از طرف دادگاه هر نوع نوشته تعهد و یا هر قراردادی که لازم باشه رو برای من انجام میدن از اون بابت هیچ مشکلی ندارم فقط سوالم اینه که ایا دادگاه این کارو انجام میده و اگر شدنی هست چه مدرکی بابت این صرف نظر به نفع من باید از ورثه به دادگاه تحویل بدم که مورد قبول 100 %دادگاه باشه و سهم اونها هم به من پرداخت کنه ؟
با تشکر لطفا راهنمایی بفرمایید .

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

ابتدا ورود خسارت را ثابت نمایید سپس از ورثه اقرارنامه رسمی جهت انتقال و صلح میزان خسارت وارده دریافت کنید