مشاوره حقوقی رایگان - با سلام دیه دندان

با سلام سوال 1دو عدد دندان بالا فقط جلو نیش چقدر میشه و سوال 2 دیه یک مشت به پیشانی خواهشن تقریبا چند میشه و میدانم قاضی تعیین میکنه و تقریبا چقدر میشه ؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

نتیجه محاسبه :

دیه :
165،000،000 ریال
سال :
دیه کامل در سال مربوط :
3،300،000،000 ریال
مستندات :
از قانون مجازات اسلامی :
ماده 616 : از بین بردن تمام دندان های دائم بیست و هشتگانه دیه کامل دارد که به ترتیب زیر توزیع می شود: الف- دندان های جلو که عبارتند از: پیش، چهارتایی و نیش که از هر کدام دو عدد در بالا و دو عدد در پایین میروید و جمعاً دوازده عدد است، هر کدام یک بیستم دیه کامل دارد. ب- دندان های عقب که در چهار سمت پایانی از بالا و پایین در هر کدام یک ضاحک و سه ضرس قرار دارد و جمعاً شانزده عدد است، هر کدام یک چهلم دیه کامل دارد.
ماده 549 : موارد دیه کامل همان است که در مقررات شرع تعیین شده است و میزان آن در ابتدای هر سال توسط رئیس قوه قضائیه به تفصیل بر اساس نظر مقام رهبری تعیین و اعلام می شود.
ویژگی ها :
نوع محاسبه دیه : اعضا، منافع، جراحات، جنین
دسته بندی : دیه دندان
نوع جنایت : از بین بردن هر کدام از دندان های جلو
جنسیت مجنیٌ علیه : مرد