مشاوره حقوقی رایگان - الزام به بستن قرارداد طبقه بندی مشاغل

باسلام. ما 200 نفر از کارگران حجمی اب و فاضلاب یکی از استان ها هستیم که حق مان ضایع شده است. 1- بنده با مدرک ارشد عمران، 12 سال متصدی تصفیه خانه فاضلاب هستم.2- قرارداد تا کنون با شرکت تامین نیرو در قالب حجمی منطبق بر طرح طبقه بندی مشاغل بوده البته تا 99/8/30. دو ماه است که شرکت اب و فاضلاب با استناد بر بخشنامه ای که از برنامه بودجه دارد و اعلام میکند که کار های عمرانی و نگهداری در ابنیه اب باید فهرست بهایی شود. البته این بخشنامه وجاهت قانونی برای شرکت های خدماتی که ردیف بودجه ندارد نداشته و تکلیفی نمی باشد.3- قرارداد جدیدی که این سازمان برای انعقاد پیمانکار با ما ارجاع داده، منطبق بر طرح طبقه بندی مشاغل نیست و دو ماه است که همکاران بنده امضا نکرده و به تمامی دستگاه های ذیربط جهت اطلاع و پیگیری نامه زده ایم. البته تا 8 روز دیگر جهت ارسال لیست بیمه از طرف کارفرما و یا پیمانکار که ما قراردادی با ان امضا نکردیم مانده. سوال بنده اینست که ایا در صورت رد نشدن بیمه، راه شکایت برای ما باز است. ایا در این سال ها که تمامی قرارداد ها با شرکت تامین نیرو منطبق بر طرح طبقه بندی مشاغل بوده است، انها میتوانند قرارداد غیر از طبقه بندی مشاغل به ما تحمیل کنند. ناگفته نماند تمامی همکاران بنده شغل های حساس و کلیدی در راستای وظایف اصلی سازمان دارند و سازمان نمی تواند خدمات خود را متوقف و عدم نیاز بزند. ممنون میشوم راهنمایی فرمایید. که ما از چه راهی میتوانیم پیگیری کنیم.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

طرح طبقه بندی مشاغل در کارگاههای بالای 50 نفر الزامی بوده و اجرا میشود و باید به اداره کار اعلام کنید تا طرح اجرا گردد