مشاوره حقوقی رایگان - روال قانونی بعد از صدور جلب به دادرسی

در یک پرونده شکایت کیفری مبنی بر ممانعت از حق، ابتدا توسط بازپرس قرار منع تعقیب صادر شده بود که بعد از اعتراض بنده به رای، پرونده به دادگاه رفت و رای صادره نقض شد و قرار جلب به دادرسی متهم صادر شد و پرونده برای اقدام به بازپرسی عودت شد. بازپرسی هم برای متهم ابلاغیه فرستاد و 5 روز مهلت داد که برای دفاع حاضر بشه. الان 6 روزش هم تمام شده و متهم نیومده. میخواستم بدونم حالا روال پرونده چیه و چطور پیش میره؟
با تشکر از لطفتون

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام بازپرس می تواند دستور جلب صادر کند و به متهم تفهیم اتهام و قرار تامین صادر و پرونده را به دادگاه ارسال نماید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
دادسرا باید برطبق جلب به دادرسی متهم را احضارکند تفهیم اتهام کند یکی ازقرارهای تامین کیفری راصادرکند و پرونده را به دادگاه ارسال کند