مشاوره حقوقی رایگان - عدم رعایت درز انقطاع

با عرض سلام به اساتید محترم
همسایه ملک پدری چند سالی است که کارهای ساخت و سازش تمام شده ولی فکر نکنم که هنوز پایان کار گرفته باشه ایشان با پارکینگ 12 طبقه ساخته و چند سال پیش بنده که تا آن زمان بی اطلاع نسبت به رعایت کردن درز انقطاع بودم متوجه شدم ایشان نه تنها درز انقطاع را رعایت نکرده بلکه حدود 5تا 7 سانتیمتر هم نما سازی ساختمان ایشان روی نمای ساختمان قدیمی ما قرار گرفته است و این در حالی است که ایشان در سند ملکی بر زمین 11.5 متر ذکر شده است اما ایشان 12.5 متر بر به زمین خود اضافه کرده است که این یک متر اضافه متعلق به یک همسایه چند پلاک دورتر میباشد که با ساخت و ساز این یک متر این بنده خدا داخل این زمین افتاده که اخرین ملکی بود که ساخته شد . چند سال پیش بنده هم به نظام مهندسی و بعد به شهرداری مراجعه کردم و اول نظام مهندسی و دوم شهرداری با کارشناسی تایید کردند که درز رعایت نشده و حدود 5 تا 7 سانتیمتر هم همسایه به طرف زمین ما تصرف کرده است
به دلیل گرفتاری و رفتن به شهرستان دیگر پیگیری نکردم به خیال خودم که شهرداری پیگیری میکند که الان فهمیدم خودم باید موضوع را حقوقی کنم
ایا با وجود گذشت چند سال میتوانم شکایت عدم رعایت درز انقطاع را از همسایه انجام بدم یا اینکه چون چندین سال گذشته است دیگر دادگاه به درخواست من اهمیت نمیدهد .
توجه که کارشناسی نظام و شهرداری متعلق به همون سالها که در حال ساخت بود میباشند
با تشکر...

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام بله می توانید و اگر به شما خسارتی وارد نمودند یا از ملک شما را تصاحب کرده اند قابل شکایت در دادگاه می باشد