مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه مستاجر توسط موجر

سلام. سه سالی هست در سوئیت پارکینگ کوچکی مستاجر هستم. آقا و تنها هستم.
یک سال اول قولنامه داشتم بعدش دیگر همین طوری نشستم و بعد که اضافه کرد یا مبلغ رهن بیشتر خواست به توافق هم پشت قولنامه نوشتیم و چک دادم.
الان بعد از سه سال در این فصل زمستان شرایط کرونا میگه تا آخر بهمن ماه 99 جا پیدا کن و بلند شو.
میخواستم ببینم من چقدر مهلت دارم و از لحاظ قانونی شرایط برای من به چه شکل هست؟ هیچ قراردادی هم ندارم؟
با تشکر.

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام اصولا مستاجر با انقضای مدت اجاره باید ملک را تخلیه و به موجر تحویل دهد ولی در حال حاضر طبق بخشنامه ستاد کرونا شورای حل اختلاف شرایط مستاجر برای تخلیه بررسی می کند و احتمال دارد حکم تخلیه در این شرایط صادر نکند