مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

با سلام یک فقره چک به مبلغ 7میلیون تومان نزد کسی بوده که ایشان میگن دادند به من تاریخ چک سال 92 بوده که یکبار بطور کلر رفته بانک اما برگشت نخورده اما بانک شهر مشخص هست در سال 93 پشت نویسی شده 7میلیون تومان دقیقا یادم نیست دست چه کسی بده اسفند 98 فردی برگشت زده در صورتی که امضا چک را جدا کرده بودم اما امضا با چسب نواری محرز است که چسبانده شده اسفند ماه شکایت کرده حکم غیابی بعد از ده روز از برگشت چک صادر شده رفتم بانک مشخصات فرد رو گرفتم زنگ زدم به ایشان که چک رو از چه کسی گرفته ایشان گفتند چک رو پیدا کردند بعد از اعتراض رفتم دادگاه حاضر شدم جلوی قاضی گفتم چک رو از کی گرفتین گفت پیدا کردم گفتم در تاریخ چک پول بوده حسابم فعال بوده چرا بعد از 6سال بردین بانک گفت دوست داشتم الان ببرم شما باید پول تو حسابت باشه گفتم در تاریخ چک حتی پول هم بوده اما چک رو به کسی که داده بودم ایشان میگن چک رو برگردوند و امضا چک هم خارج شده ایشان کارش فقط وصول چک هست کارشناسی هم رفتم اما جوابی نگرفتم و بعد از ده ماه محکوم شدم به تاخیر تادیه و هزینه دادرسی در برگه بانک هم قید شده مخدوش بودن پارگی و امضا مطاقبت نمینماید امضا کامل جدا شده و دوباره چسبانده شده حدوا 20فقره از چکهایم در کیفم بوده همه هم امضاها خارج کردم در سال 95 کیفم سرقت شد نامه 110هم دارم اما متوجه نشدم که تعداد چکها چند فقره بوده فقط مهم اینه که بگه چک رو از کی گرفته اما نتیجه نگرفتم ایا میتوانم از بانک شاکی شوم با توجه به اینکه چک 3 بار پشت نویسی شده امضا خارج شده چطور برگشت زدند متشکرم اگر راهنمایی فرمایید چطور ثابت کنم که بابت این بدهکار نیستم و ایشان چک رو از کجا اوردنددر خواست تجدید نظر هم رد ایا حق تجدید نظر خواهی ندارم ایا میشه بعد از ده روز از برگشت چک داگاه غیابی برگزار شه رای صادر کنه در صورتی در شرایط عادی دو ماه زمان میبره

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر کسی دسته چک یا یک فقره چکش مفقود یا سرقت شود باید ابتدا به بانک وبعد به دادسرا شکایت کند تا اگر کسی چک او را آورد بانک اورا با دادسرا ارجاع دهند