مشاوره حقوقی رایگان - نحوه گرفتن خسارت تاخیر درج نشده در قرارداد

سلام بنده یه آپارتمانی را پیش خرید نمودم تو متن قرارداد به مبلغ خسارت اشاره ای نشده است حال سازنده در تحویل آپارتمان تاخیر داشته و هم چنین در زمان قرار که طبق پروانه قرار بر سه طبقه مسکونی بوده و 5طبقه مسکونی احداث نموده است. آیا بنده از بابت خسارت تاخیر و عدم استحکام بنا میتونم اقامه دعوی نمایم یا نه. ممنون

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
مطالبه خسارات ناشی از تاخیر در انجام تعهد درصورتی مقدور است که در قرارداد قید شده باشد یا عرفا به معنای تصریح باشد .
به نظر میرسد که خسارات ناشی از تاخیر در تحویل مورد معامله به صورت قطعی قابل مطالبه است اما خسارت وارده ناشی از تاخیر در انتقال سند ،ممکن است از طرف دادگاه مورد قبول واقع نشود.
مطالبه خسارات ناشی از عدم استحکام بنا بعید است که مورد قبول واقع شود چون صدور پایان کار ساختمان منوط به رعایت استانداردهای قانونی است و عدم استحکام بنا قابل اثبات نیست.
موفق باشید.