مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین قولنامه ای

سلام، وقت بخیر.
ما یک زمین رو قولنامه کردیم که صاحب زمین نیومدن به دلیل این که صاحب ملک خلافکار شناخته شد اون هم خودمون بررسی و تحقیق کردیم متوجه شدیم. املاک گفت ما امضا رو گرفتیم و من تاییدش میکنم
بعد در قولنامه نوشته شده شش دانگ اعیانی یک قطعه زمین کشاورزی. میخواستم بدونم که بعدا اون ها میتونن ادعا کنند که زمین رو امضا نکردن و اعیانی بوده و به قول گفتنی کلاهبرداری کنند؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

هر چیزی ممکن است در هر صورت بنگاه دار نیز مسئولیت دارد