مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست روی پرونده بسته شده

با عرض سلام و خسته نباشید من در یک پرونده حقوقی خوانده بودم که توانستم در دادگاه تجدید نظر پرونده را مختومه کنم ولی خواهان دوباره دادخواست داده و پرونده به شعبه حقوقی دیگر ارجاع شده می خواستم بدونم با اینکه پرونده در دادگاه تجدید نظر بسته شده میتونه خواهان پرونده رو به جریان بیندازه ؟ ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر در جلسه اول ایراد امرمختومه نمایید و آرای صادره را ارائه دهید