مشاوره حقوقی رایگان - خسارتهای وارده به آپارتمان اجاری توسط مستاجر

سلام
در تاریخ 5 بهمن ماه مستاجر باید واحد اپارتمان طبقه همکف رو تخلیه کند ( طبق قرارداد مبایعه نامه یکسال مقرر شده ) ولی کلی به اپارتمان مان خسارت زده و خسارتها رو نمی پذیرد و میگوید از قبل بوده
مستاجر دو سال که در خانه مستقر هست

البته در تاریخ 22 دی خانه را خالی نمود و و کلید رو تحویل داد و قفل رو عوض کرد و دو روز بعد برای تسویه انشعابات که امد به اتفاق پدرم ( صاحب آپارتمان ) خانه بازدید شد و خسارتها بعضی رو با چسب همه رو پوشانده بودند و بعد مستاجر این خسارتها رو نپذیرفت و گفت از قبل بوده
درصورتی که قبل از تحویل خانه به مستاجر خانه نقاشی شده بود و حیاط مجددا موزاییک و دیوارها سرامیک درجه 1 شده بود و همه خانه سالم تحویل شده بود
از خانه عکس قبل اجاره دادن رو داریم و همینطور از بعد خسارت ها هم فیلم و عکس تهیه شده است
مستاجر پلیس 110 رو 30 خبر کرد و قفل خودش رو مجددا به خانه زدن و همچنان تا 5 بهمن خانه در اختیارش هست اما تخلیه شده

لطفا راهنمایی کنید چکار باید انجام بشه

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام
با اخذ تامین دلیل در خصوص خسارات وارده به ملک می توانید از مستاجی مطالبه خسارت کنید.