مشاوره حقوقی رایگان - انباری و در پاگرد پشت بام

باسلام، ما در آپارتمان 3طبقه و 3واحدی هستیم و طبقه سوم در پاگرد که به پشت بام میرون را انباری درست کرد و وسایلشو در آن قسمت قرار میدهد درصورتیکه همه واحدها انباری در حیاط دارند و طبق سند ثبتی که نوشته راه پله مشاعی و پشت بام مشاعی و راه پله و پاگرد هم از قسمت اختصاصی این واحد نیست در پشت بام مشاعی از بالکن خودش یک لوله کشی گاز هم انجام داد و کنتور گاز هر واحد جدا میباشد چندبار هم تذکر دادیم که لوله کشی گاز جمع کن و انباری که درست کردی جمع کن اما توجهی نمیکند من چکاری میتوانم انجام دهم، ایا میتواند در پاگرد مشاع انباری درست کند که در سند ایشان هم چیزی به عنوان اختصاصی ذکر نشد و نوشته مشاع؟ و آیا میتواند در پشت بام مشاعی لوله کشی گاز انجام دهد با اینکه پشت بام مشاع هستش ؟و حتی گلدان و مابقی وسایلش را در راه پله میگذارد که رفت و امد به پشت بام برامون سخت میباشد و میگویید طبقه سوم هستیم راه پله برای ما میباشد. لطفا راهنمایی بفرمایید. باتشکر

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام، ایا کارایشون خلاف هستش که من شکایت شروع کردم؟درضمن من سندثبتی دارم که نوشته مشااماطبقه سوم سندنداردوفقط فروشنامه دارد

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام حق تصرف در مشاعات را ندارد تصرف عدوانی شکایت کنید و یا دادخواست رفع تصرف بدهید