مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن خسارت ماشین

با سلام و خسته نباشید. 5ماه پیش یه آقایی با بنده تصادف کرد و گواهینامه نداشت و مقصر هم بود ماشین بنده در حد صفره و 4000تا کار کرده اما خسارت سنگینی به من وارد شد و مجبور به تعویض درب عقب شدم و کلا یک طرف ماشین من خسارت دید از درب جلو تا گلگیر عقب.اما جالبه پلیس فقط2روز ماشین ایشان را توقیف کرد و بعد از اون کارت ماشین من را به ایشان و کارت اون رو به من داد البته من اعتراض کردم اما قبول نکردند. ایشان به هیچ وجه راضی به پرداخت خسارت نیست و شرکت بیمه هم میگه چون گواهینامه نداره در صورتی خسارت میده که ایشان بره و تعهد کنه پول بیمه را پس بده که قبول نمی کنه در هر صورت شکایت کردم و دادگاه رای به پرداخت 18/5 میلیون داد ایشان اعتراض داد و تبدیل شد به 17/5و باز هم پرداخت نمی کنه و تقاضای اعسار کرده و گفته که در آژانس کار میکنه و مدارک و شهود هم آورده هر چند که کار کردن ایشان در آژانس اگه راست هم باشه غیر قانونیه و فرم شهود هم همه لاک گرفته شده و یا ننوشتن پلاک خانه و... در ضمن ایشان حتی ننوشته چقدر درآمد داره و ماشین زیر پاش رو جز اموالش ننوشته حالا سوال من اینه چرا و چگونه دادگاه چشمش رو به این همه ایراد بسته و برای بنده ابلاغیه فرستاده که چند روز دیگه برم شعبه دادگاه. آیا میتوانم اعتراض کنم یا اینکه طبق معمول اجازه بهت نمیدن حرف بزنی و حرف حرف خوشونه در ضمن چطور میتوانم کارت ماشینم را پس بگیرم هرچه به دادگاه میگم گوش به حرفم نمیدن. چرا قانون این همه طرف گناهکارا رو میگیره و ما بدبختها هی پول خرج میکنیم و وقت میزاریم آخرش هم طرف راست راست میگرده و آزاده. ببخشید مجبور شدم مفصل توضیح بدم.

پاسخ ها :

محمدرضا  جهاني جوانمردي

جناب آقای محمدرضا جهاني جوانمردي :

دادگاه محل دفاع شما است باید از حقوق خود دفاع کنی، به وکلا واحد معاضدت دادگستری شهرستانتون مراجعه کن راهنمایی می کنن

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
موارد و ایرادات مزبور را طی تجدیدنظرخواهی مطرح کنید چراکه ناتوانی مالی باید مسلم شود و با شبهات فوق عسرت و ناتوانی مسلم نیست همچنین در صورت رد تجدیدنظرخواهی؛ میتوانید دادخواست تعدیل اقساط دهید تا تعداد اقساط کم شود . برای استرداد کارت خودرو میتوانید بدوا ه سامانه الکترونیکی یا نشانی ایشان اظهارنامه ارسال کنید تا