مشاوره حقوقی رایگان - موتور تعویضی

سلام خسته نباشید
بنده یه 405 خریدم که وقتی رفتم تعویض پلاک کارشناس گفتند که مشکوک به تعویض موتور شد و نامه آگاهی داد که رفتم آگاهی و کارشناس آگاهی تایید کرد که موتور قطعه گذاری شده و تو سیستم ثبت کرد توقیف برای تعویض موتور و من هرچی زنگ میزنم به صاحب قبلی جواب نمیده فقط صاحب پلاک جواب میده که میگه کاره من نبوده و من چند سال پیش قانونی تعویض پلاک کردم و اونم سخت گرفته تعویض پلاک کن من کاری ندارم و 10 روزه دیگه وکالت تمام میشه

لطفا راهنمایم کنین چیکار کنم اگه مراحل قانونی داره بگین طی کنم اگه نداره که از صاحب قبلش شکایت کنم؟
ممنونم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در صورت شکایت از فروشنده شما باید با
دلایل ثابت کنید که تعویض موتور کار ایشان بوده. است
موفق باشید