مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری از کارت بانکی

با سلام.
چند وقتی من یه مشتری اینترنی داشتم که ازم خرید میکرد و با هربار خرید فیش برام میفرستاد. بعد از یک مدت چندین نفر شاکی علیه من پیدا شده. متوجه شدم این مشتری از این افراد با کارت بنده کلاهبرداری کرده و فیش پرداختی اونا رو به من داده. و من بدون اطلاع از این موضوع در ازای مبالغ فیش به این کلاهبردار خدمات دادم. الان یکی از این افراد شاکی بدون تماس با بنده رفته شکایت کرده. خواستم ببینم پیشنهاد شما در این زمینه چیست. من با فرد شاکی تماس گرفتم و میگوید فقط در صورتی راضی میشود که مبالغی که برای دادگاه و حتی هزینه های رفت و آمد و کار نکردن را داشته پرداخت کنم. در این میان از خود بنده نیز کلاهبرداری شده، به نظر چکار کنم؟ متاسفانه فرد کلاهبردار حساب خود را حذف کرده است و من به وی دسترسی ندارم اما پیام های رد و بدل شده و فیش های واریزی را بازیابی کردم. پیشنهاد شما چیست؟

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام.میتونید از اون آقا که مدعی کلاهبرداری ازش هستید شکایت کنید.با ارایه ی مدارک.نیازی به دسترسی نیست.صرف ارایه ی مشخصات کافیه برای شکایت
ویا اینکه اگه مبالغ زیادی نیست با شاکیتون توافق کنید.