مشاوره حقوقی رایگان - بیمه تصادفات

با سلام و خسته نباشبن
ببخشی بنده بر اثر واژگونی تصادف کردم و یکماه بعد از تصادفم برام ابلاغیه اومد که متن ابلاغیه به شرخ زیر است در خصوص شکایت اقای فلان فرزند فلان دایر بر اعلام واژگونی اتومیبل به پلاک ... منتهی به ایراد صدمه بدنی غیرعمدی باتوجه به نظریه افسر کاردان تصادف، خوده شاکی مقصر حادثه بوده و چون شاکی از شخصی شاکی نمیباشد لذا به علت عدم کفایت ادله جهت توجه اتهام به شخصی و مستندا به ماده 265 قانون ایین دادرسی کیفری مصوب 92 قرار منع تعقیب متهم صادر میگردد .
سوال بنده از شما اینه که ایا دیه بمن تعلق میگیره
پرس و جو گردم گفتن که این یعنی اینکه چون تو که راننده بودی از کسی شاکی نیستی و کسی ازت شاکی نیس به همین خاطر منع تعقیب صادر کردن. ایا این حکم به نفع منه؟
ممنونم فقط بهم بگین باوجود این متن ایا دیه بهم تعلق میگیره؟

پاسخ ها :

خسرو شاهین

جناب آقای خسرو شاهین :

سلام بله دبه به شما تعلق خواهد گرفت