مشاوره حقوقی رایگان - بسته شدن حساب بانکی

با سلام من متولد 1331یعنی 69 ساله هستم و یک گوشی نوکیا قدیمی دارم در ضمن چشم چپم بعلت انفجار مین و برخورد ترکش دیدش از بین رفته فقط با 7 دهم دید چشم راستم میبینه . گوشی من هم اس ام اس ساده را مشکل ارسال میکنه . حالا دادستانی تهران طبق اظهار بانک ملی قطب اباد جهرم میگوید حسابم بعلت جرائم رایانه ای بسته شده بانک ملی شعبه قطب اباد جهرم علت را جرائم رایانه ای گفته که دادستان کل تهران دستور داده حسابم بسته بشه که پول جزئی در پس اندازم موجود بود لطفا بفرمائید چه جرم رایانه ای مرتکب شدم که چند ریال موجودی منو در بانک بستن

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
برای رفع توقیف باید به دادستانی مراجعه کنید .ممکنه از حسابهای بانکی شما سو استفاده شده .نیاز به پیگیری دارد