مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری در تقسیم ارث

سلام پدربزرگ من در وصیت خودش اعلام کرده بود بعد از مرگش تمام ارث برای همسرش خواهد بود ولی تنها فرزند پسر خانواده قبول نکرد و وصیت را پاره کرد و به زور از تعدادی از دختر های خانواده امضا گرفتن که رضایت بدهید تمام اموال برای من شود. ضمنا مادربزرگم هم همچنان در قید حیات است.
آیا این دختر ها میتوانند بعد چند سال ارث خود را بگیرند؟ در چه شرایطی؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام وصیت پدربزرگ شما تا یک سوم صحیح است و بیشتر از آن غیر نافذ است و منوط به موافقت همه وراث دارد و در صورت عدم موافقت بیشتر از یک سوم باطل است

بله قابل انجام است

در صورت تمایل تماس بگیرید