مشاوره حقوقی رایگان - غرامت آسیب دیدن در خدمت سربازی. آسیب از ناحیه باد فتق

باسلام و عرض خسته نباشید خدمت شما.
من در حین خدمت سربازی در حالی که داشتیم بار برنج خالی میکردیم آسیب دیدم از ناحیه فتق. یعنی پارگی فتق بر اثر فشار زیاد و تایید هم شده که در حین خدمت آسیب دیدم. یعنی معلول خدمتی است فقط نمیدونم غرامت آسیب دیدگیم چقدر است و نمیدنم قیمت هر درصد از غرامت آسیب دیدگی چقدر است. ممنون میشوم بصورت واضح برام توضیح بدهید و درصد واقعی را تعیین کنید و قیمت هر درصد از غرامت بابت آسیبی که دیدم چندی است. باتشکر

پاسخ ها :

معراج معظمی

جناب آقای معراج معظمی :

باسمه تعالی:اولا مشخص نفرموده اید فتق ایجاد شده از یک ناحیه بیضه می باشد یا هر دو بیضه/به نظر می رسد سوال شما مربوط به ایجاد فتق در یک بیضه باشد،که ایجاد فتق یک بیضه دویست دینار می باشد، و در فرض ایجاد فتق در دو بیضه ،دیه متعلقه 400 دینار می باشد،جهت مزید اطلاع شما اگر ایجاد فتق موجب زوال قدرت راه رفتن شود ،دیه ان هشتصد دینار میشود/هر دینار برابر میزان دیه اعلامی سال97دویست سی ویک هزار تومان می باشد/ایجاد فتق یک بیضه به میزان دویست دینار دقیقا مبلغ46200000تومان( چهل و شش میلیون و دویست هزار تومان)می باشد.موفق باشید