مشاوره حقوقی رایگان - سو پیشینه مواد مخدر

باعرض سلام
سال 1382 بنده با 5 گرم تریاک برای استعمال شخصی دستگیر شدم و بعد از دادگاهی راهی زندان شدم بعد از دو روز انگشت نگاری شدم و ازاد شدم و جریمه نقدی و شلاق را هم متحمل شدم

ایا پس از گذشت 16 سال هنوز بنده سوپیشینه دارم؟؟ بعداز گذشت چند سال سوپیشینه پاک میشود، چون زندگی من و خانواده تباه شده

هر کجا استخدامی نام نویسی میشم میگن سوپیشینه دارم

ترو خدا بگید تا کی این عذاب و سایه تاریکی از سر من و خانواده ام برداشته میشه با تشکر

پاسخ ها :

سوء پیشینه مواد مخدر سوء پیشینه برای استخدام سوء پیشینه مواد مخدر