مشاوره حقوقی رایگان - سوءاستفاده یکی از برادران از پدر معتاد

باسلام ما سه برادر و یک خواهر هستیم که سومین فرزند خانواده برادرمان در نبود و مخالفت بقیه بصورت دستنویس با پدرمان قرارداد پیمانکاری برای بازسازی باغچه ای که 1/500 حدودا قیمت دارد کرد که بعداز 4ماه پدرمان فوت کرد و که در قرارداد 1میلیارد قیمت گذاری شده که بعد از بازسازی مبلغ خرج کرد را برادرم وردارد و مابقی چقدر فروخته شد 70 به 30 به سود برادرم باشد! و یک سال هم زمان تعیین شده که تا بحال کار خاصی صورت نگرفته و بعید است تا یک سال آماده شود و کاملا مشخص است که حتی در قیمت گذاری هم سوء استفاده شده و کلا قرارداد ترکمنچای است. در ضمن پدرمان اعتیاد به هروئین و شیشه داشت. البته با هیچ کدام از فرزندان مشکلی نداشت و ما احترام میگذاشتیم و حتی چندین بار تاکید کردیم که پدرمان مریض است و تو اینکار را نکن که متاسفانه...در ضمن مادرمان طلاق گرفته و با خواهر و همان برادرم زندگی میکنند. حالا کمک کنید که چطور میتوانیم همگی حتی خواهرمان به طور مساوی سهم ببریم و اینکه این قرارداد رسمیت دارد یا باطل میشود
ممنون بابت راهنمایی

پاسخ ها :

محمد مهدی  زارعی

جناب آقای محمد مهدی زارعی :

سلام
سعی کنید با یکی از همکاران محترم مشاوره حضوری داشته باشید. مدارک پزشکی پدرتان را نیز ارائه دهید.

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

با توجه به اینکه بعد فوت پدر وراث قائم مقام قانونی متوفی میباشند و برادر ملزم است نسبت به تعیین تکلیف ملک از لحاظ ادامه عملیات اجرائی موافقت همه وراث را جلب نماید لذا وراث میتوانند جلوی ادامه کار را گرفته و نسبت به آن بخش که کاری صورت گرفته با جلب نظر کارشناس میزان هزینه محاسبه وبه سازنده پرداخت گردد