مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام پدر

سلام. پدر بنده اسم کوچیک خودشون رو عوض کردن و اسم جدیدشون پیشوند سید دارهد.در صورتی اسم قبلی که در شناسنامه من، خواهر و برادرانم هست بدون سید هستش. لازم و اجباری هست که من و خواهر و برادرانم هم شناسنامه هامون رو عوض کنیم به نام جدید پدرم و اسم های همه پیشوند سید بگیره؟ اگر عوض نکنیم بعد ها ممکن هست به مشکل بخوریم؟
چون هیچ کدوم دلمون نمیخواد به شناسنامه و اسم ها دست بزنیم.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

مشگلی وجود نخواهد داشت فقط اگر بخواهید پیش وند سید به اسم کوچک فرزندان خود اصافه کنید نخواهید توانست مگر اینکه عبارت سید را شماهم به اسم‌کوچک خود اضافه کنید بنابر حکم رهبر انقلاب اسلامی اداره ثبت ملزم به رعایت مظاهر نام سادات شده اند