مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه بیش تر توسط فروشنده ملک

سلام.
2 سال پیش برای خرید زمین به شمال رفتم. قبل از خرید در مورد املاک و زمین تحقیق کردم که به اقرار رئیس شورا زمین متعلق به شرکا املاک و توسط املاک به فروش میرسد.
در زمان معامله فروشنده حضور نداشت و مشاور املاک ادعا کرد فروشنده خارج از کشور است. چون زمین ها زیاد هست و باید به تایید شورا برسد وقتی تعداد مبایعه نامه زیاد شود فروشنده میاد ایران و در حضور شورا امضا میکند. چون این موضوع رو شورا تایید کرد و همچنین وظیفه احراز هویت قانونا بر عهده خود املاک بود، اعتماد کردم. یک ماه بعد مبایعه نامه به همراه امضا فروشنده و مهر املاک و تایید امضا توسط شورا برای من ارسال شد. من مجدد به صورت تلفنی صحت امضا رو از شورا پرسیدم و سپس چک ها رو تحویل املاک دادم و رسید گرفتم. حالا بعد از 2 سال که چک ها پاس شد و موعد تحویل سند شده. فروشنده که دوست صاحب املاک است با من تماس گرفت گفت یا 100 میلیون پول دیگر میدی یا میزنم زیرش چون من امضا نکردم و خودم رو بی اطلاع میگیرم. صاحب املاک هم گفت اگر این کار رو نکنی خودم رو بیخبر میگیرم و میگم مباشرم این خطا رو کرده.
حالا تکلیف من چی هست؟ این صاحب املاک چطور میتونه خودش رو تبرئه کنه؟
شورا اون منطقه که صحت امضا ها رو تایید کرده و ظاهرا همدست بوده چی میشود؟
این سناریوی بود که همشون انجام دادن و حالا همشون میخوان من رو وارد یک بازی نامعلوم کنند.
قابل به ذکر تمامی زمین ها توسط همین املاک و به همین صورت فروخته شده ولی برای کس دیگری هنوز این مشکل رو ایجاد نکردن.

پاسخ ها :

زين العابدين  اسماعيل پور

جناب آقای زين العابدين اسماعيل پور :

سلام
چنانچه امضاء ذیل مبایعه نامه متعلق به مالک (فروشنده) نباشد علیرغم مهر و امضاء شورا و بنگاه املاک اما معامله باطل است و در اینصورت میتوانید تحت عنوان تبانی و فروش مال غیر و کلاهبرداری از مدیر املاک و حتی شورا شاکی شوید.
موفق باشید