مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه بیش تر توسط فروشنده ملک

سلام و ادب.
بنده یک واحد آپارتمان از یکی از دوستان خرید کردم که فقط کار محوطه کاری باقی مانده بود. قولنامه خرید در دفتر آپارتمان بین بنده و فروشنده و کارفرما انجام شد. در قولنامه تنظیم شد تمامی هزینه ها تا تاریخ فلان فروشنده پرداخت کرده و هیچ هزینه ای تا تاریخ تنظیم سند فروشنده به شرکت بدهکار نیست. حالا بعد چند سال شرکت مدعی هستش که خریدار جدید باید حدود 50 میلیون پول بابت هزینه ها بیشتر پرداخت کند. چون قیمت واحد بیشتر بوده. آیا شرکت این حق رو داره؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام برای اظهار نظرنیاز به تفسیر تجزیه وتحلیل وبررسی دقیق قرارداد دارد وانچه که در قراداد مورد توافق طرفین قرار گرفته است ملاک عمل خواهد بود موفق باشید