مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب بابت دیه

یک حکم غیابی مربوط به دو سال پیش در آگهی های ثنا برای من آمده که برای عدم پرداخت دیه حساب من مسدود شده.
الان باید چی کار کنم؟ فاقد سابقه کیفری می باشم. آیا امکان داره حبس تعزیری بخشیده بشه؟
درخصوص اتهام آقايان
-...فرزند ... در توهين
-....فرزند ... داير بر ايراد ضرب و جرح عمدی با چاقو موضوع شکايت آقای ....فرزند ...با عنايت به جميع محتويات پرونده شکايت شاکی که اعلام نموده در تاريخ …متهمين که راکب وسيله نقليه موتوری بودند با اينجانب بدون هيچگونه عذر و بهانه ای
درگير شده و اقدام به ضرب و جرح و توهين نمودند با عنايت به جميع محتويات پرونده شکايت شاکی گزارش مأمورين
گزارش پليس 110گزارش مأمورين کلانتری ... تحقيقات صورت گرفته در دادسرا که منجر به صدور قرار جلب
به دادرسی و کيفر خواست شده اظهارات مطلعين در دادسرا دادگاه بزه انتسابی را محرز و مسلم میداند متهم رديف اول
به استناد ماده 608 قانون مجازات اسلامی کتاب پنجم تعزيرات مصوب 1375به پرداخت 1000000 ریال جزای نقدی
در حق دولت محکوم مینمايد و متهم رديف دوم از حيث جنبه خصوصی و ديه به استناد مواد 448 و 449 قانون مجازات
اسلامی مصوب 1392 متهم است به پرداخت يک درصد ديه کامل بابت ارش جراحت بخيه شده کتف سمت چپ با جسم
برنده در حق شاکی آقای …. که ظرف يک سال قمری از تاريخ وقوع و حادثه قابل پرداخت است محکوم
مینمايد و از حيث جنبه عمومی به استناد تبصره ماده 614 قانون مجازات اسلامی کتاب پنجم تعزيرات مصوب 1375
متهم را به تحمل شش ماه حبس تعزيری محکوم مینمايد و رأی صادره در مورد متهم رديف اول حضوری ظرف 20 روز
پس از ابلاغ قابل اعتراض در محاکم تجديدنظر استان …می باشد و در مورد متهم رديف دوم غيابی ظرف 20 روز پس
از ابلاغ قابل واخواهی در اين شعبه سپس قابل اعتراض در محاکم تجديدنظر استان… می باشد.

پاسخ ها :

مسدودی حساب بابت دیه حکم غیابی دیه