مشاوره حقوقی رایگان - درخواست ابطال زمین منابع ملی واگذار شده.

با سلام حدود 1 هکتار زمین آبی است که حدود 50 سال پیش تاکنون دارای قباله محلی تنظیم شده از طرف ملایان قدیم مالکیت حدود 2 هزار متر از 1 هکتار می باشیم و مابقی زمین مربوط میشه به طرف مقابل که شخص دوم آن هم قباله مالکیت محلی دارد و حدود دو سال است که بدون اجازه رفته کشت کرده ، یک سوال اگر منابع طبیعی زمین را را به شخص دوم واگذار نماید ، آیا می توانیم به سند واگذاری از طرف منابع طبیعی اعتراض کنیم و در خواست ابطال سند نمائیم لطفا مرا راهنمایی بفرمائید با تشکر.

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

اراضی ملی است یا مستثنیات اگر ملی و مدارکی مبنی بر مالکیت دارید می تونید به رای هئیت تشخیص اعتراض کنید (البته اگر قبلا اعتراض نکردید)