مشاوره حقوقی رایگان - دفاع پدر در مقابل بی عفتی دختر

برادر من بالاجبار با دختری از بستگان مادر ازدواج کردند و بیست سالی هم زندگی کرد حاصل این ازدواج دو دختر بیست ساله و ده ساله می باشد . سه سال پیش از همسرش جدا شد و حدود 3 ماه است که با خانم دیگری ازدواج کرده . متاسفانه خانم ایشان خیلی پولکی بوده تا حدی که بنابر اذعان دخترش و برادرم حتی در صورت رابطه با همسر هم از ایشان پول می گرفته .
الان دختر بزرگ خانواده فوق العاده خودمختار ، گستاخ و همانطور پولکی می باشد و متاسفانه در رابطه با نامحرم هم رعایت نمی کند بطوریکه در پروفایل خود عکسی از دوست پسرش و خودش گذاشته که دراز کشیده و دست پسر به دور ایشان حلقه شده . وقتی برادرم که پدرشان است متوجه شده و ایشان را مورد بازخواست کرده متاسفانه با بی ادبی و گستاخی و پررویی تمام به ایشان گفته که دوستم است و دوست دارم به تو مربوط نیست و در نهایت با کتک کاری ایشان به خانه مادرش که در همان نزدیکی است رفته و شکایت کرده به جرم ضرب و شتم .
لطفا راهنمایی بفرمایید که این پدر چگونه باید از آبروی خود دفاع کند ؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

در هر صورت کتک کاری و فحاشی توجیهی ندارد و قابل دفاع نیست