مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند رسمی با داشتن قرارداد پیش فروش آپارتمان

سلام ، بنده زمینی را طبق سند رسمی خریده ام . اکنون بعد از گذشت یکسال شکواییه علیه من و بقیه افرادی که قبل از من صاحب زمین طبق اسناد ثبت به نامشان بوده ، امده است
با عنوان : ابطال سند رسمی و الزام به تنظیم و انتقال سند رسمی
با این دعوی که شاکی یک قرارداد پیش فروش سه واحد اپارتمان از این ملک در سال 92 دارند
شخص پیش فروشنده تعهدات خود را انجام نداده و بعد کل زمین را طبق سند رسمی را به فردی دیگر منتقل نموده است
و مدام زمین طبق سند رسمی به فروش رفته تا اینکه بنده مالک شده ام.

شاکی یا همان
پیش خریدار با قرارداد پیش فروش در دادگاهی متهم را به اتهام انتقال مال غیر به تحمل حبس و رد مال مبلغ نقدی به شاکی و پرداخت همین مبلغ جزای نقدی در حق دولت محکوم کرده است .
پیش فروشنده بعد از اجرای این حکم در یک شعبه دیگر تقاضای ابطال سند و الزام به انتقال سند به نفع خود داده است
متهم یا پیش فروشنده در لایحه خود ابتدا عنوان کرده چون حکم کیفری قبلی در حال اجراست شاکی حق دیگری ندارد

ولی با تعجب یک ماه بعد در لایحه بعدی همان پیش فروشنده (متهم) با چرخش موضع قبلی خود اظهار و اقرار داشته چون شاکی شرعا و قانونا مالک قسمتی از سهم میباشد و چون توافق شد که ایشان از موضوع کیفری و مبلغ محکومیت بنده صرف نظر نمایند لذا اینجانب مخالفتی با بازگرداندن سهمی از زمین به ایشان ندارم

و باز هم به ناگهان بعد از مدتی شاکی دعوی خود را به عللی مسترد کرده است و دادگاه رای عدم پیگیری داده است.

منتها بعد از چند ماه
مجددا پیشخریدار با همین ادعا در شعبه جدیدی همان خواسته و شکایت ابطال سند را علیه بنده و دیگر مالکین اورده است .

آیا ایشان حق اینچنین ادعایی دارند؟
آیا میتوانند دوباره با وقت و روان مالکین جدید و دادگاه بازی کنند؟
ایا شاکی و متهم تبانی کرده اند ؟
در قرارداد پیش فروش میزان زیر بنای ساختمان و تعداد طبقاتش ذکر نشده ایشان چگونه به حق خود از عرصه میخواهند برسند.؟

دفاع بنده چگونه باید باشد با توجه به اینکه بنده جهت تهیه نقشه و پروانه و ساخت اپارتمان اقدام کرده ام و هرینه بسیار نموده ام حتی چند نفر دیگر هم در سند و ساخت با بنده شراکت دارند

با تشکر

پاسخ ها :

امیرحسین فولادی زاده

امیرحسین فولادی زاده :

استان :

سلام
ممکن است با هم تبانی کرده باشند بهر جهت برای پاسخ دقیق و ارایه راهکار باید تمام مدارک مطالعه شود ولی بنظر میرسد مشکل قابل حل باشد