مشاوره حقوقی رایگان - نامه رفع توقیف خط موبایل

با سلام. من حدودا 7،8 سال پیش سیم کارت ایرانسل برای برادر زاده ام چون زیر 18 سال بود خرید و استفاده میکرد. تا اینکه امسال خط قطع شده و طی پیگیری ها متوجه شدم با این خط از حساب کسی پول برداشت شده و دوباره برگردانده شده و خط توقیف شده.
در مرداد ماه پرونده بسته شد و شاکی رضایت داد. شکایت از اهواز بوده.
من هر چی برای رفع توقیف کتبی تماس میگیرم میگن پرونده بسته شده . به دفتر های قضایی مراجعه میکنم و لایحه ارسال کردم که لطفا نامه رفع توقیف به من بدهند تا بتوانم خط را از توقیفی خارج کنم. ولی جوابی نگرفتم. با توجه به اوضاع بیماری کرونا راه حلی برای دریافت نامه رفع توقیف بجز مراجعه به اهواز وجود دارد.
با تشکر.

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

باسلام پیشنهاد میکنم برای پیگیری پرونده با یکی از وکلای اهواز بصورت الکترونیک وکالت بدهید.

شماره واتساپ بنده: 09393050039