مشاوره حقوقی رایگان - اثبات تجاوز

سلام من یه پسر مجردم بنده یه مدتی با یه دختر خانومی که پرده بکارت ام نداشتند رابطه داشتم به ایشان خاستگار آمدم و بنده خودم را کنار کشیدم و خاستگار ایشان با یک حساب کاربری دیگر در اینستاگرام جوری با اسم یک خانوم ازم حرف کشیدند و من به اشتباه همه چیز را گفتم الان من را تهدید میکنند که به اسم تجاوز و تهدید شکایت میکنند و چون بنده در ... کار میکنم دختر خانوم به دروغ گفته اند من سوار ... شده ام و راننده یا بنده به زور به من تجاوز کرده و پرده بکارتم را زده میتوانند شکایت کنند؟

پاسخ ها :

داود  هيبتيان قلعه سليمي

داود هيبتيان قلعه سليمي :

سلام اینها کارشان اخاذی از امسال شماهاست شما میتوانید قبل از هر چیز شکایت کنید