مشاوره حقوقی رایگان - افزايش اجاره بها توسط موجر

سلام. من سال گذشته با صاحبخانه هيچ قراردادى نبستيم و اون مبلغ رو گفت و من واريز ميكردم و اصلا دست نوشتى هم نداشتيم. فقط از پرداختيم عكس گرفتم. امسال افزايش ١٠٠ درصدى اعلام كرد دقيقا دو برابر اعتراض كردم اما توجه نكرد حتى وقتى گفتم قانونا ٢٥ درصد افزايش قانوني هست. ميگه مملكت قانون نداره و متاسفانه با خبر شدم خونه رو اجاره داده. آيا من ميتونم بلند نشم ( البته اگر خونه پيدا نكردم)؟ در ضمن ٢٠ روز به من مهلت داده آيا قانون از من حمايت ميكنه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله ولی شما باید ابتدا ثابت نمایید که قرارداد اجاره شفاهی ، داشته اید و با پرینت پرداخت های سال قبل اثبات نمایید که مبلغ اجاره بها سال قبل به چه مبلغی بوده و الان هم موجر مکلف است که تا 25 درصد اضافه نماید و...