مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت مهریه

با سلام. برای پرداخت مهریه همسرم قصد دارم 3 دانگ منزل را به صورت قولنامه بنام ایشان بزنم . مبلغ (ثمن) معامله را چی باید ذکر بکنم که بعدا مشکلی از لحاظ مسائل قانونی پرداخت مهریه برخورد نکنم؟

پاسخ ها :

مهسا توسل نیا

سرکار خانم مهسا توسل نیا :

باسلام
اخذ سند ابرا مهریه درقبال انتقال 3دانگ

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به مبلغ ..... ریال معادل .... سکه بهار آزادی بابت مهریه خانم .... که در سند ازدواج شماره ..... به تعداد ..... سکه می باشد

سعید شهاب

جناب آقای سعید شهاب :

باید در دفترخانه همسرتون بپذیرند که بابت مهریه سه دانگ رو مالک شدن در غیر اینصورت برای شما مشکل پیش میاید و مجدد مطالبه مهریه ممکن بکنند ضمنا توی قولنامه هم ذکر شود بابت تمامی مهریه ناشی از سند نکاحنامه شماره....