مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به حکم قطعی طلاق دیوان عالی

سلام همسر من چهارسال است که جدا از من زندگی می کند و درخواست طلاق به دادگاه داده است . من رای تمکین و ازدواج مجدد قبلا از دادگاه گرفتم و مهریه همسرم را مرتب پرداخت کردم و برای دادگاه شاهد آوردم که واسطه برای زندگی فرستادم اما همسر من با برگشت به زندگی مخالفت کرد. همسر من یک شاهد برای دادگاه آورد و شهادت دروغ در دادگاه داد که من گفتم همسرم را نمی خواهم و در ازای مبلغی پول حاضرم همسرم را طلاق بدهم.در دادگاه به قاضی گفتم که برای زندگی آماده ام و همه شرایط را برای زندگی فراهم می کنم اما اگر همسرم قصد جدایی دارد باید مهریه ای که تا الان از من گرفته پس بدهد. رای دادگاه بدوی به نفع من بود . اما رای دادگاه تجدید نظر تنها به این دلیل که مفارقت جسمانی موجب عسر و حرج زوجه شده به نفع همسرم صادر شد. خیلی رای عجیبی بود من در مفارقت جسمانی نقشی نداشتم .یکی از وکلای دادگستری به من گفت پدر وکیل همسرم ، قاضی یکی از شعب تجدید نظر استان است و به همین دلیل این رای عجیب و دور از انتظار صادر شده است. من درخواست فرجام خواهی کردم اما امروز پیامک برای من آمد که دادگاه دیوان عالی رای مورد اعتراض را ابرام کرد.
واقعا عجیب است وقتی من حکم تمکین و ازدواج مجدد دارم و مهریه مرتب پرداخت کردم و شاهد آوردم گه همسرم جواب منفی برای زندگی داد چطور حکم طلاق صادر کردند؟ من کاری نکردم که موجب عسر و حرج زوجه شود. نه توهین و بی احترامی و نه درگیری فیزیکی نه رابطه با زن دیگر و خیانت و.....، اصلا وکیل همسرم ادعایی دراین موارد نداشت .
آیا در این مرحله میتوانم کاری انجام بدهم ؟ رای دیوان قابل اعتراض کردن هست؟

اگر در این مرحله راهی برای تسلیم نشدن به رای طلاق هست لطفا من را راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام رای قطعی و لازم الاجرا است