مشاوره حقوقی رایگان - اتمام مدت اجاره

سلام من ٩ سال هست در منزل مسكوني ساكن هستم و هر سال با افزايش مبلغ وديعه قرارداد به صورت دستي تمديد گرديده لازم به ذكر است قرارداد سال اول در بنگاه تنظيم شده بود
سال گذشته طبق روال سابق قرارداد به صورت دستي تنظيم شد ولي بدون امضا شاهد همينطور چون موجر ساكن شهر ديگري هستند حتي همون كاغذ رو براي من هم ارسال نكردن كه امضا كنم و داشته باشم
امسال ايشون اعلام كردن ميخواد دخترشون بيان داخل ملك ساكن بشن در حاليكه اصلا ايشون ساكن شهر ديگه اي هستن و حتي در تهران چندين ملك ديگه هم دارن
و قصدشون سكونت در ملك نيست بلكه تبديل كل وديعه به اجاره بها و اجاره دادن به مستاجر جديد هست
چند روز ديگه مدت اجاره من به پايان ميرسه و هنوز نتونستم ملكي رو پيدا كنم و مالك حتي حاضر به دادن وقت نيست
حتي به ايشون اعلام كردم كه افزايش مبلغ رو ميپذيرم حتي بيشتر از ٢٥ درصد تا زمان تخليه ولي ايشون دارن منو اذيت ميكنن و قبول نميكنن و ميگن مهلت نميدن
از طرفي املاك ها ميگن اكثر اجاره نامه ها امسال تمديد شده و فايل هاي زيادي براي ارائه وجود نداره
الان من بايد چيكار كنم ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

تخلیه نکن طبق دستور ستاد ملی مبارزه با کرونا باید با 25 در صد افزایش یک سال دیگه بمونی