مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه روز کاری وکالت نامه تعویض پلاک

با سلام‌
در وکالت نامه تعویض پلاک بنده بمدت 4 ماه کاری از مورخ 99/07/19 ذکر شده (تا 3روز پیش)
آیا در محاسبه روز های کاری مندرج در وکالت نامه تعویض پلاک یاد شده، ایام تعطیلات رسمی و جمعه ها از مهلت داده شده کسر میشود یا نه؟
با تشکر

پاسخ ها :

محاسبه روز کاری وکالت نامه تعویض پلاک اتمام مهلت وکالت تعویض پلاک وکالت تعویض پلاک پلاک خودرو خودرو