مشاوره حقوقی رایگان - تجويز ازدواج مجدد

سلام زوجه (خانم) جوانی هستم تمكين خاص داشتم اما هنوز عروسی نكرديم بخاطر دخالت خانواده همسرم ايشون رفته داخواست طلاق داد اما وقتی فهميد بايد تموم حق و حقوقمو كامل پرداخت كنه آنرا استرداد نمود و پرونده فسخ نكاح(جنون) را مطرح نمود كه شكايتش رد شد و بعد شكايت كيفری(سرقت تعزيری) مطرح نمود كه قرار منع تعقيب صادر شد بعدش من مهريه و نفقه رو به اجرا گذاشتم كه محكوم شد بعد ايشون اعتراض ثالث مهريه زد كه ٥٠%موفق شد بعد ايشون دادخواست الزام به تمكين داد كه با وجود اين مدارك و شواهد و حتی بنده گفتم حاضر به ادامه زندگی هستم متأسفانه قاضی رأی را به نفع ايشون و بازگشت زوجه به منزل را صادر نمود ولی ايشون همكاری نكرده و مرا به منزل پدرش نبرد و وقتی بنده رفتم به خانه پدريش را هم ندادند و الان ايشون رفته دادخواست تجويز ازدواج مجدد داده و بنده كه ميدونم دادگاه به ايشون اجازه حق ازدواج مجدد را ميده و ديگر فايده ای نداره و در حقم ظلم شده و توان مالی هم ندارم وكيل بگيرم بنظر شما در دادگاه تجويز مجدد چه بگويم؟ مثلا بگويم من هنوز قصد ادامه زندگي با اين آقا رو دارم ولی ايشون منو نميخواد و من هم با ازدواج مجدد ايشون مخالفم و برای ازدواج احراز تمكن (استطاعت،توانايی) مالی و احراز عدالت بين همسران بايد قيد و رعايت گردد؟ و ايشون جديداً دادخواست تقسيط مهريه هم داده را ضميمه لايحه روز دادگاه تجويز ازدواج مجدد كنم كه تمكن و استطاعت مالی برای اداره ی ٢زندگی مشترك خانواده را ندارد؟

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام
اعلام امادگی برای تمکین خاص و بازگشت به زندگی مشترک کفایت میکند.