مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل توسط زوجه

سلام، وقتتون بخیر.
در تاریخ 16 بهمن همسرم صبح زود از منزل خارج شد و دو تا دخترم (6 ساله و 14 ساله ) و مقدار 10ملیون تومن و تعدادی سکه طلا و مقداری طلا را هم با خود برد. تماس که میگرفتم جواب نمیدادند و بالاخره شب دخترم جواب تلفنم را دادند از دخترم پرسیدم کجا هستند و گفت رفتند خونه پدر خانومم. به سفارش یکی از دوستان فردای اون روز اظهارنامه تمکین برای او فرستادم و 48 ساعت به او فرصت دادم برگرده و مدارک و لوازمی را که برده رو بیاره و گر نه دنبال کار های گرفتن اجازه از دادگاه برای ازدواج مجدد و عدم نفقه میرم. اظهارنامه ای برای من فرستاد که من با اجازه خودت رفتم و هیچ چیزی از لوازم زندگی را نبردم ( با این که دروغ هست و من خواب بودم که رفته بود و مواردی را که گفتم برده بود ) حالا برای برگردوندن خودش و مواردی که گفتم، چه کار قانونی باید بکنم؟ چون با غیر قانون و حالت عادی برنمیگرده چون برادرش در دادگاه شهرشون هست و راهنمایی های بدی به او میکند.

پاسخ ها :

رومينا  رحماني

رومينا رحماني :

استان :

با سلام شما باید دادخواست تمکین بدهیدو اینکه حتی به کذب عنوان کند شما وی را از منزل بیرون انداخته اید اکنون خواستار تمکین هستید . وباید منزل مناسب داشته باشید