مشاوره حقوقی رایگان - تعویض قفل منزل توسط زوجه

با سلام. با همسرم 9 سال هست که داریم زندگی میکنیم. یک منزل خریدیم ولی چون نوساز هست و سند ندارد، قولنامه رو به اسم همسرم زدیم تا وقتی سند بیاد نصف نصف کنیم ولی قبلش ایشون سر یک بحث که خودش راه انداخت قفل خونه رو عوض کرد و بعد از چند روز که خونه مادرش بود من برگشتم دیدم خونه رو اجاره داده و تمام وسایل هم برده و برای مهریه و نفقه هم شکایت کرده. گفته از یک سال قبل نفقه نداده است. یک ماشین هم دارم به اسم خودم که دست خودش هست و همه مدارک من هم در خونه بوده و همه رو برده. اظهارنامه دادم بابت این که منزل رو که اجاره داده پس بگیره و برگرده سر زندگی، ولی جوابی نداده و دو هفته دیگر هم دادگاه نفقه دارم باید چه کاری انجام بدهم؟

پاسخ ها :

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

با سلام
متاسفانه چون قولنامه به اسم ایشون بوده اختیار کامل دارن در مورد خانه
تحویل خودرو رو میتونین درخواست بدین اما مطمنا اونم توقیف میکنه و نهایتا میتونین با دلایلی از توقیف دربیارین
مدارک و وسایل رو هم طبق اظهارنامه ازش درخواست کنین پس بده
در مورد نفقه باید دفاع بکنین که ما باهم زندگی میکردیم ومن هزینه های منزل رو پرداخت میکردم.