مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت فرزند جانباز

سلام وقت بخیر.. پدرم جانباز 15 درصد است و به مدت 2 سال خدمت سربازی در دوران جنگ داشته و مدت 3 ماه خدمت داوطلبانه.. من کارمند شرکتی معین شبکه بهداشت و درمان و بعنوان نیروی غیر فنی مشغول در قسمت پذیرش هستم.. آیا تبدیل وضعیت به استخدامی شامل حال بنده هم میشود؟؟ یا با هزاران بند و تبصره مثلا بر اساس غیر فنی بودن یا سابقه ی کار کم یا هزار و یک دلیل دیگر از بنده مستثنا میگردد.. ممنون میشم جواب دقیق به بنده بدهید..

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خانواده های شهدا، اعم از فرزند، همسر، خواهر و برادر شهید، جانبازان و فرزندان آنها، با هر درصدی که جانبازی به آنها تعلق گرفته است، هم مشمول این قانون می شوند لازم به ذکر است آن دسته از ایثارگران که در حال حاضر بصورت شرکتی، قرارداد کار معین و  پیمانی در دستگاههای دولتی اشتغال دارند، مشمول قانون استخدام ایثارگران هستند. هم چنین رزمندگان وفرزندان رزمندگانی که حداقل شش ماه سابقه حضور در میدانهای دفاع مقدس را دارند،آزادگان و فرزندان آزادگانی که بیش از یک سال سابقه اسارت دارند، نیز در این قانون جای دارند.