مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو لیزینگی

سلام من پارسال خودرو ام وی ام مدل نود را از یکی از دوستانم بصورت قولنامه دستی خریداری کردم بعد از چند ماه متوجه شدم خودرو در رهن شرکت است توقیف شرکت است دیگه از ماشین استفاده نکردم بدلیل ترس از توقیف با اصرار من به دوستم که بیاید و سند بزند آن شخص هم خودرو بنام خودش نبود ولی در قولنامه قید شده بود که بعد از پرداخت پول سند میزند حالا بعد از گذشت یک سال بلاتکلیف مجبور به شکایت علیه دوستم شدم ولی حالا صاحب سند به من زنگ زده و میگوید تو خیانت در امانت کردی و باید هزینه یک سال استفاده از ماشین رو هم بدی آیا من میتوانم آنها را مجبور به سند زدن بکنم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

با توجه به تاریخ طرح سوال احتمالاً پاسخ خود را تا کنون دریافت نمودید در غیر اینصورت جهت دریافت مشاوره تماس بگیرید