مشاوره حقوقی رایگان - اعسار دو مرتبه ی مجدد

بنده سی و هفت میلیون بدهکار و محکوم شدم. اعسار زدم ولی چون یکی از شاهدام نیومد اعسارم رد شد و همچنین تجدیدنظر هم رد شد. مجددا اعسار زدم و کفیل گذاشتم ولی باز اعسارم رد شد و همچنین تجدیدنظر هم رد شد. آیا میشود دوباره اعسار زد و با کفیلی که گذاشته ام جلب نشوم؟؟؟ ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام؛ وقت بخیر. می توانید مجددا اعسار دهید و باید دو نفر شهود به نفعتان شهادت دهند تا اعسارتان صادر شود.
رضا امیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.blogsky.com