مشاوره حقوقی رایگان - ترخیص خودرو در تصادف

سلام. من حدود 17 روز پیش در اتوبان در حال حرکت بودم که یک موتوری از پشت به ماشین من برخورد کرد و مصدوم شد. افسر اومد کروکی کشید و گفت که موتور مقصر صد در صد هست. الان بعد از چهارده روز هنوز ماشین من ترخیص نشده و اون هم اومده الکی اعتراض کنه که راننده وانت دنده عقب اومده و بعدش دوباره حرفش رو عوض کرده که نه انحراف به راست داشته. الان من 17 روز هست چون با وانت خرج زندگی ام رو میدم بیکار هستم و زندگی ام به هم ریخته. به نظرتون چی کار باید بکنم و به نظرتون میتونم به خاطر بیکاری ام از این آقا شکایت کنم؟ چون الان شانزده روز هست میخواد برگ استعلام بیمه بیاره ولی میگه من هر وقت دوست داشتم میارم و اذیت میکنه. قانون در این شرایط چه طوری هست؟ چون واقعا من دارم زندگی ام رو از دست میدهم.

پاسخ ها :

وحید معظم اسلاملو

جناب آقای وحید معظم اسلاملو :

به شعبه ای که پرونده در اونجا هست مراجعه کنید اصولا با توجه به اینکه کارشناس اول وضعیت خودرو و کروکی را ارائه نموده بنظر برای مراحل بعدی نیازی به توقیف خودرو نیست کما اینکه مقصر طرف بوده.