مشاوره حقوقی رایگان - الزام تمکین زوجه ای که در منزل مشترک است

سال79 ازدواج کرده و دو فرزند 19 و 14 سال دارم در تمامی سالها تمکین فقط بخواست همسرم بوده اینک چندسالی است همسرم با وجود سکونت در منزل مشترک بنده را از تمکین خاص و عام محروم کرده اظهارنامه ای هم یک ماه پیش برایشان ارسال کرده ام شایان ذکراست مطمئنم رابطه خارج از عرف دارد و اثبات آن برایم مشکل است سوال.چگونه به دادگاه عدم تمکین خاص و عام ایشان راثابت کنم ؟

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام وقت بخیر
وقتی زن ومرد در یک منزل زندگی میکنند قرار و اصل بر ارتباط متعارف بین انهاست .پس طرح دعوی شما فاقد وجاهت است
و شما باید برای اثبات ارتباط خانمتان دلیل بدست بیاورید بصرف ادعا وی تبرئه میشود