مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب

باسلام . من و همسرم داریم طلاق میگیریم . موضوع اینجاست که من یک کارگر هستم . و این خانوم حساب بانکی که حقوقم داخلش پرداخت میشه رو بخاطر مهریه توقیف کرده . و من نمیتونم حساب دیگه ای باز کنم چون شرکت قبول نمیکنه. بهر حال. شرکت اولین قسط مهریه رو به حساب شبا ایشون ریخته و البته دادگاه اصلی ما هنوز شروع نشده. من میخام بدونم که به چند راه حساب توقیف میشه و وکیلم میگه من نمیتونم حساب شمارو آزاد کنم و از قاضی سوال کردم ایشون هم میگن ما نمیتونیم حسابو آزاد کنیم در اختیارات ما نیست. خوب پس من باید کار کنم تا این حساب از توقیفی در بیاد. ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
بر اساس ماده 96 قانون اجرای احکام مدنی ، تنها یک چهارم حقوق افراد متاهل توقیف میشود و چنانچه مبلغی بیش از یک چهارم از حقوق شما توقیف شده است ،میتوانید با ضمیمه کردن مدارکی که اثبات میکند تنها حقوق شما به آن واریز میشود از مازاد بر یک چهارم حقوق خود رفع توقیف به عمل آورید.
موفق باشید