مشاوره حقوقی رایگان - نصب دوربین مدار بسته در آسانسور آپارتمان

سلام ما تو آپارتمانی با 14 واحد زندگی میکنیم که جاهای مختلف دوربین داره
جدیدا تو آسانسور هم دوربین کار گذاشتن که از لحاظ امنیتی بهتر بشه
من با توجه به این که تو این فضا معمولا تنها هستیم و خیلیا کار های انجام میدن که کاملا خصوصیه این موضوع رو رد کردم.
ولی با مخالفت شدید اعضا مواجه شدم.
میخاستم بدونم این کار قانونی هست یا نه؟

پاسخ ها :

حسین آریامتین

حسین آریامتین :

استان :

نصب دوربین با موافقت اکثریت مالکین بلا اشکال است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر این کار به تصویب اکثر ساکنین رسیده باشد قانونیه

زين العابدين  اسماعيل پور

جناب آقای زين العابدين اسماعيل پور :

سلام
هرگونه تغییر در مشاعات ساختمان منوط به اجازه همه اعضا می باشد. اگرچه مخالفت شما منطقی بنظر نمی آید.
موفق باشید!