مشاوره حقوقی رایگان - تخلفات مدیر ساختمان در خصوص مشاعات و انجام کارهای خودسرانه

با سلام
ساختمان ما رو به حیاط باز می شود . دو درب ورودی داریم ، یکی معمولی که آدم ها وارد می شوند و یکی هم ریموت که ماشینها وارد می شوند و هر دو رو به حیاط باز می شوند . حیاط بزرگی است که به اندازه یک ماشین جای پارک کردن دارد . بعد از حیاط سه تا درب داریم یکی درب معمولی که آدم ها وارد می شوند که وسط قرار دارد و دو تا درب که بزرگ هستند ، یکی راست و یکی چپ که ماشینها وارد می شوند و همچنین برای ورود و خروج اسباب و وسایل بزرگ باید این دربها را باز کنیم. هر سه درب به مشاعات و پارکینگ باز می شوند. وقتی وارد می شویم بخش زیادی راهروی مشاعات است و بعد از آن در انتهای آن ، مدیر ساختمان ادعا میکند که انتهای این بخش به اندازه 7 یا 10 متر پارکینگ در سند خود دارد . یکی از همسایه ها هم که با مدیر ساختمان دوست است در قسمت چپ که درب سمت چپ باز می شود ادعا میکند که این قسمت هم کلا پارکینگ من است ، حالا سوال من اینه که آیا باقی قسمتها مشاعات مگه حساب نمیشن ؟؟؟ مدیر ساختمان به یکی از همسایه ها اجازه پارک در مشاعات را داده ، یعنی دقیقا پشت پارکینگ خودش که مشاعات حساب میشه ... و وقتی من ماشینم را میخواهم پارک کنم ، اعتراض میکند و جدیدا به آن دو درب های بزرگ قفل زده اند ( مدیر ساختمان و رو به رویی که پارکینگ دارند ) و کلید قفل را به آن همسایه که اجازه میدهند در مشاعات پارک کند هم داده اند و همچنین کد ریموت حیاط را عوض کرده اند و به آن همسایه داده اند اما به من نداده اند.
حالا سوال من این است که آیا درب هایی که قفل زده اند مگه فقط مخصوص کسایی هست که حق پارکینگ دارند ؟ مثلا اگر ما بخوایم اثاث کشی بکنیم ، حق نداریم ؟؟؟ یا اگه بخوایم ماشین بیاریم تا مشاعات و مریض بدحال را ببریم ؟؟؟؟
در ضمن درب ریموت حیاط مگه فقط مخصوص این دو نفر که حق پارکینگ دارند هست ؟؟ اگه ما بخوایم توی حیاط پارک کنیم چی ؟؟؟ الان باید به کجا شکایت کنم ؟ در ضمن مدیر ساختمون فکر میکنه همه کاره است و هر کاری رو خودسرانه انجام میده . مثلا دلش بخواد یهو ممکنه قفل همه جا رو عوض کنه . اصلا آدم خطرناکیه چطوری میتونم تعهد ازش بگیرم که تخلف نکنه ؟ چطوری میتونم بازرس بیارم که رسیدگی کنه و به این حالی کنه که فقط حق پارکینگ داره و بس ؟؟؟ و ازش تعهد بگیره که خودسرانه کاری نکنه و یا حتی چطوری میتونم حق مدیریت ساختمان رو از این آدم برای همیشه سلب کنم ؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید .

پاسخ ها :

سید محمد نوابیان قمصری

جناب آقای سید محمد نوابیان قمصری :

درود بر شما
تمام فضای پارکینگها و حیاط جزء مشاعات است و همه مالکین میتوانند از آن استفاده نمایند و تردد نمایند . اما کسانی که مطابق سند پارکینگ دارند ، حق پارک یک خودرو در آنجا خواهند داشت نه اینکه آن چند متر مال ایشان باشد و دور آن حصار بکشند و یا اسباب و اثاثیه بگذارند .
چنانچه در مشاعات تصرف اختصاصی نمودند و یا مانع از استفاده شما شدند میتوانید به اتهام ممانعت از حق از ایشان سکایت نمایید .
موفق باشید